Honestly

Helo Angel - Årets største fest!

 • Publisert: 20.03.2017, 10:04
 • Kategori: Gran Canaria


 • // Victoria secret engel for karnivalet //

  Hvert år så er det carnival på GC, og man kan trygt si at hele øya tar ganske av under denne perioden. Det er store show, flere busser, og en flere timers lang parade igjennom gatene.

  I fjor så var jeg med på en buss, men syntes helt ærlig at det ikke var noe særlig. Gøy ja, men jeg er alt for rastløs, og paraden går alt for sakte.. Derfor hadde vi lagd andre planer i år, og startet heller karnivalet hjemme i vår egen leilighet, før vi gikk litt rundt i paraden, og endte så opp på yumbo hvor paraden slutter. Der er det da en stor scene med masse musikk, og fest hele natten lang.

  Om du har lyst å oppleve en stor fest, så er dette absolutt noe som er gøy å være med på, uansett om du drikker alkohol eller ikke.


  // Linda med en random vi møtte på Yumbo  //  Yumbo når vi ankom; allerede ganske mange folk  //  Meg og kjæresten  //

  Etter noen timer med dansing, og en evig lang dokø, dro vi videre til Kasbah, og til utestedet hvor jeg og Linda jobber (Chinawhite). Der var det stappa fult, og siden både jeg og Linda hadde på ganske så stramme korsett, så varte ikke kvelden så lenge. Mener å huske at vi var hjemme før 3, så det er jo egentlig ganske tidlig.

  Gøy var det nå uansett, og jeg våknet opp klokken 10 dagen etter uten hangover. Noe jeg faktisk ikke hadde trodd på forhånd, men ikke så rart ettersom at jeg alltid drikker mye vann når jeg er ute for å feste. Tar kanskje 2-4 drinker, så 5 flasker med vann, haha.

   

  Q: Har du vært i Gran Canaria før?
  Q: Har du opplevd karnivalet?

   

  - StineCassandra

   

   

 • Publisert: 20.03.2017, 10:04
 • Kategori: Gran Canaria
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Gina Elena

  20.03.2017 kl.13:07

  Nei, det har jeg ikke. Ser ut som at det var veldig gøy :D Fin du var!

  Charlotte Sandeman

  22.03.2017 kl.10:58

  Har vært på GC en del ganger før ja. Men har enda ikke fått opplevd karnivalet der nede 😕 Var der nede i slutten av feb/starten av mars i 2015 og da fikk jeg med meg litt av karnevalet når det var folk som hadde party i Puerto Rico. Men var aldri i noen av de større byene å så. Men har utrolig lyst til å være med å oppleve det en gang 😁 Ser så uteolig gøy ut.

  Bra du drikker med måte der nede baby💋 Og bra du koser deg masse 😊 Miss tou big time❤

  Skriv en ny kommentar

  hits