Honestly

Spa dag og romanse

 • Publisert: 22.03.2017, 12:32
 • Kategori: Gran Canaria
 • God morgen folkens!

  Jeg skal først dra å få fikset neglene mine (ta shellac), og bryna, fordi begge deler ser jævlig ut. Så skulle jeg egentlig på stranda, men det ble avlyst siden det er så overskya..

  Men i dag skal jeg blir skjemt bort litt av kjæresten, noe jeg gleder meg veldig til. Føles jo ikke feil å bli skjemt bort i blandt.

  Han har da fikset oss spa på Vital Suites, så vi skal ha 90 min spa, før en 45 min masasje. Gleder meg som en liten unge! Har seriøst drømt om å dra på spa, helt siden jeg flyttet hit, og har på 1 år og 4 mnd'r, enda ikke vært på verken spa eller tatt masasje.

  Jeg er usikker på om det er lov å ta bilder der, men deler uansett noen bilder fra siden deres;
  Etter at vi har vært på spa, påstår han at han har noen romantiske planer for oss, noe jeg velger å ta med en liten klype salt, hehe.

  Q: Har du vært på spa før?
  Q: Hva er dine planer for dagen?

  - StineCassandra

 • Publisert: 22.03.2017, 12:32
 • Kategori: Gran Canaria
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Susanne Moen Øy

  22.03.2017 kl.12:58

  Det såg så deilig ut :-)

  Lilli

  22.03.2017 kl.20:18

  Så herlig :)

  Nora Piscopo

  22.03.2017 kl.21:57

  Åå så utrolig deilig! Skulle gjerne vært der nå!

  Charlotte Sandeman

  21.04.2017 kl.19:05

  Hørtes veldig delig ut :) håper du koste deg masse.

  Jeg var på spa på GC i desember når jeg var der med x-en. Vi var på et spa hotell langt oppi fjellene. Cruz de Tejeda het det :)

  Knall fint der, med utendørs og innendørs basseng. Samt med DEN utsikten fra utendørsbassenget's kant. Var egentlig som å se ut over en penere versjon av Norsk skog. For det var det det lignet på. Masse grantrær, kongler, bekker osv.... + det lå såpass høyt oppe at når vi var der i desember så var det litt vel kjølig i lufta. Tror vi hadde typ 3-5grader oppå der. Holly shit sier jeg. Det er sykt til å være på GC.

  Men på vår/sommer halvåret er det sikker bedre temperatur der. Veldig vert å dra opp dit å ta en titt på den lille landsbyen, samt en av GC høyeste fjell eller hva det var for noe :D husker ikke helt sånne geografiske ting men ja. Du som bor der vet det nok, eller får nok fort vite det om du spørr :D

  Miss you big time baby <3

  Skriv en ny kommentar

  hits