Honestly

Sjalusi eller disrespekt?

 • Publisert: 26.03.2017, 00:23
 • Kategori: Viktige innlegg
 • Okei, la meg ta opp et lite tema, som tydligvis er veldig forvirrende for enkelte.

  La oss bare starte med å si at det er stor forskjell på å være sjalu, og det å ikke føle seg respektert. Jeg har ofte fått slengt etter meg at "herregud, du er så sjalu", når jeg egentlig ikke har følt noe sjalusi, men heller reagert fordi at handlingen har vært respektløs i mine øyne, og jeg ikke liker å bli behandla som en idiot.

  La meg gi dere et lite eksempel, sånn at dere kan skjønne litt mer hva jeg mener med det;

  Jeg datet en fyr. Eller rettere sagt vi "jobbet med å bli bedre kjent". Han ville bli bedre kjent fordi han ville ha et forhold, mens jeg egentlig bare tok det dag for dag. Selvom vi ikke offisielt datet, så var det såpass at vi kysset når vi møttes, han tok meg med på middag ute, han lagde middag til meg hjemme, kom på jobben min (i baren), og ga meg rose, fortalte alle at jeg var 'prinsessa' hans, osv osv..

  En dag skulle han få en venninne på besøk, og hun var en del år eldre; rettere sagt er hun nok dobbelt så gammel som meg. Jeg spurte han rett ut om han har hatt noe med hun før, eller skal gjøre noe med hun, og han sa nei. Så snakket vi ikke mer om det. Dagen hun kom, så kom han på jobben min og introduserte hun for meg, "dette er henne, og dette er Stine prinsessa mi, og min fremtidige kjæreste" ehm, jada. Etter at de dro fikk jeg en feeling på at det var noe han ikke hadde sagt, så jeg spurte han igjen om han har gjort noe med hun, og etter litt frem og tilbake så sa han da at "nei, bare blowjob". Ja okei..

  Her kommer  det jeg snakker om inn. Jeg ble ikke sur for at han gjorde noe med hun, rett og slett fordi at jeg var såpass usikker på han, at det ikke var noe problem for meg hva han gjorde. Men når han da ville ta meg med på middag for å prate.. MED henne, da ble jeg en smule irritert.. Og når jeg da sa at jeg ikke var interessert i å henge med denne dama, så ble han sur og begynte med sjalusi kortet. Jeg bare sa klart i fra at det ikke hadde noe med sjalusi å gjøre i det hele tatt, men at det rett og slett er respektløst å invitere en jente du dater med på middag, med deg og den dama som ligger i senga di og "gjør deg lykkelig". Jeg ble også mer sinna da han ikke ville respektere at jeg ikke ville møte hun, men heller prøvde å snu det over på meg, og tvinge meg til å henge med de to.

  Er ikke vanskelig å forstå at jeg kjapt sa at vi skulle forbli venner, og ikke noe mer enn det.

  Dette var jo faktisk ikke bare disrespekt ovenfor meg, men også ovenfor hun andre dama..


  // Google //

  Om kjæresten din reagerer fordi du gjør en respektløs handling, så er ikke det sjalusi. - Om de derimot reagerer fordi en jente ser på deg, eller sier hei, så kan du si at de er sjalu.

  Så lær forskjellen, for jeg er ihvertfall lei av å høre om hvor sjalu jeg er, når jeg faktisk egentlig ikke er så sjalu; Jeg setter bare ikke pris på å ikke bli behandla bra.

  Q: Hva mener du om temaet?
  Q: Vil du si at du er en sjalu kjæreste?

  - StineCassandra

   

 • Publisert: 26.03.2017, 00:23
 • Kategori: Viktige innlegg
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Henriette Thorkildsen

  26.03.2017 kl.18:58

  Dette høres ikke ut som drømmeprinsen! Så du gjorde nok det rette :-)

  Ønsker deg en flott søndag!
  Henriette Thorkildsen: Nei, han var nok en frosk :) Takk, i lige måde :)

  Nora Piscopo

  26.03.2017 kl.19:59

  Hva i alle dager leste jeg nå?? Jeg er helt sjokka. Håper for all del du droppa denne fyren rimelig fort etter denne hendelsen, for han hørtes virkelig ikke ut som noe å spare på!
  Nora Piscopo: Hahaha, ikke sant! Ja, jeg droppa han samme dagen, og etter det prøvde han å komme tilbake, men den døra var rimelig stengt!

  Ensjel

  29.03.2017 kl.10:37

  Vriend tema, men jeg er absolutt enig. Man behøver ikke å være sjalu.

  Skriv en ny kommentar

  hits