Honestly

Forventninger vs virkeligheten av å flytte til Gran Canaria!

 • Publisert: 30.03.2017, 03:53
 • Kategori: Gran Canaria
 • Hola.

  Okei, da har jeg bodd i Gran Canaria i langt over 1 år allerede, herregud tiden flyr fort her nede..

  Satt å prata med en venninne over hvor anderledes det egentlig har vært å bo her i forhold til hva vi trodde før vi kom hit, så tenkte at jeg ville fortelle litt om nettopp det.


  // Anfi del Mar //

  1. Før jeg flytta til Gran Canaria så tenkte jeg at innen noen mnd'r, så ville jeg snakke ganske bra spansk, og innen et år ville jeg snakke flytende..

  - Der tok jeg ganske feil, til tross for at det egentlig er ganske lett å lære seg her nede, så er det så sykt mange som snakker både engelsk, norsk og svensk, så blir ikke så mye øving på det i grunn.. Har faktisk lært meg bedre Svensk, og en smule Finsk. (roomie er fra Finnland).

  2. Jeg var heeelt sikker på at jeg ville bli flink til å trene og spise sunt.

  - Bor tross alt på et sted hvor det er sommer året rundt, som vil si bikini året rundt, og folk som er godt trent.. Året rundt.. Kunne ikke tatt mer feil! I mellom jobb, venner, og søvn, så er det lite tid og energi til trening..

  3. Har alltid lurt på hvordan folk som bor i utlandet kan være så sykt hvite.. Vel, nå vet jeg hvorfor..

  - Det jeg har sakt om at jeg skal få så fin kropp og være brun året rundt er bullshit, har faktisk blitt hvitere siden jeg flytta hit (no joke). Det siste året ca, så har jeg jobbet på et utested, som vil si at jeg er våken om natten og derfor sover gode deler av dagen; som igjen vil si at sola er en fjern bekjent. Like morsomt hver gang turister kommer og lurer på hvor lenge jeg har vært her, og om vi pleier å dra på stranda om dagene (does it look like it?)

  4. Vekt! Jeg trodde at jeg ville gå ned i vekt, eller i det minste holde vekta her nede..

  - Med tanke på at jeg alltid går ned når jeg er på ferie. Men neida, jeg har faktisk lagt på meg helt sykt, ikke skjønner jeg hvor det kommer fra, men når man tenker på at varmen "eser ut kroppen" og alkohol ikke er et hjelpemiddel så er det kanskje ikke så rart. Pluss at 90% av måltidene mine er på restauranter og midt på natta (når jeg faktisk er våken).

  5. Energi. Jeg trodde at det å være på "ferie" hele tiden, ville gi meg mer energi og minske reiselysten min til en grad.

  - Der tok jeg feil. Selvom jeg bor i et ferieparadis, så lever jeg et helt basic liv her. Jeg våkner, spiser, dusjer, fikser meg, går på jobb, drar hjem og sover, eller drar ut for en drink med venner, også repeat. Opplever øya helt anderledes en de som er her på ferie, eller hva jeg gjør når jeg selv har ferie her.

  6. Pen hud. Jeg var sikker på at sola ville sørge for at huden min holdt seg frisk og pen..

  - Wroooong, fuktigheten har total vraka huden min, har faktisk aldri hatt så dårlig hud som jeg har her nede, selvom det så klart kunne vært verre.
   


  // Pico de Las Nieves //

  Til tross for alt dette, så ville jeg aldri tatt tilbake det året jeg har vært her, og har heller ingen planer om å forlate øya med det første. Jeg har en jobb jeg trives i, mange gode kontakter (om jeg skulle ønske å skifte jobb f.eks), kjæreste, gode venner, gode kollegaer, fint vær meste parten av tiden som jeg kan nyte når jeg gidder å stå opp, drømme leilighet, en kul roomie som jeg kommer overrens med, og mange muligheter til å finne på forskjellige ting de dagene jeg har fri eller ferie. Stranda er ti minutter fra der jeg bor, favoritt restauranten er rett utenfor døra, det er billig her, og jeg føler meg faktisk mye tryggere her enn hva jeg gjorde i Norge. Spesielt med tanke på at stedet er så lite, så om du jobber her (spesielt på utesteder), så vet så og si de fleste hvem du er, noe som både er en fordel og en ulempe (alle får vite alt om deg, og rykter spres fort).

  Q: Har du bodd i et annet land før? Hva var dine forventninger?
  Q: Kunne du tenkt deg å flytte til GC?

  - StineCassandra

   

 • Publisert: 30.03.2017, 03:53
 • Kategori: Gran Canaria
 • 2 kommentarer
 • Food and smoothie time

 • Publisert: 24.03.2017, 22:09
 • Kategori: Gran Canaria
 • Bare får å gi dere et lite tips.. Om dere noen gang kommer til Gran Canaria, og liker asiatisk mat, så må jeg sterkt anbefale dere turen til Miss Asia, som ligger i San Fernando. Det er nok ikke et sted dere bare ramler borti om dere er her som turist, ettersom at San Fernando ikke er et typisk turist strøk, men er verdt turen om dere vil shoppe litt billigere, og se noe litt anderledes enn de typiske turist stedene her.

  Jeg bestiller alltid det samme; Thai chicken red curry, med ris. Jeg tar uten grønnsaker, siden jeg ikke liker bløte grønnsaker, men det er jo smak og behag. De har så klart mye annet godt på menyen også, men jeg er vane menneske, så finner jeg noe jeg liker godt, så bytter jeg skjeldent, haha.. Kan også anbefale Chow mein som Linda spiste i dag, og vårruller (jeg tar vegetarianske, siden jeg ikke liker svin).


  Etter vi hadde spist, så kjøpte vi oss en smoothie, fra en smoothie sjappe som er rett ned gata for Miss Asia, her tar jeg alltid nr.6.  Q: Hva har du gjort i dag?
  Q: Har du vært i Gran Canaria?

  - StineCassandra

 • Publisert: 24.03.2017, 22:09
 • Kategori: Gran Canaria
 • 4 kommentarer
 • Spa dag og romanse

 • Publisert: 22.03.2017, 12:32
 • Kategori: Gran Canaria
 • God morgen folkens!

  Jeg skal først dra å få fikset neglene mine (ta shellac), og bryna, fordi begge deler ser jævlig ut. Så skulle jeg egentlig på stranda, men det ble avlyst siden det er så overskya..

  Men i dag skal jeg blir skjemt bort litt av kjæresten, noe jeg gleder meg veldig til. Føles jo ikke feil å bli skjemt bort i blandt.

  Han har da fikset oss spa på Vital Suites, så vi skal ha 90 min spa, før en 45 min masasje. Gleder meg som en liten unge! Har seriøst drømt om å dra på spa, helt siden jeg flyttet hit, og har på 1 år og 4 mnd'r, enda ikke vært på verken spa eller tatt masasje.

  Jeg er usikker på om det er lov å ta bilder der, men deler uansett noen bilder fra siden deres;
  Etter at vi har vært på spa, påstår han at han har noen romantiske planer for oss, noe jeg velger å ta med en liten klype salt, hehe.

  Q: Har du vært på spa før?
  Q: Hva er dine planer for dagen?

  - StineCassandra

 • Publisert: 22.03.2017, 12:32
 • Kategori: Gran Canaria
 • 4 kommentarer
 • Helo Angel - Årets største fest!

 • Publisert: 20.03.2017, 10:04
 • Kategori: Gran Canaria


 • // Victoria secret engel for karnivalet //

  Hvert år så er det carnival på GC, og man kan trygt si at hele øya tar ganske av under denne perioden. Det er store show, flere busser, og en flere timers lang parade igjennom gatene.

  I fjor så var jeg med på en buss, men syntes helt ærlig at det ikke var noe særlig. Gøy ja, men jeg er alt for rastløs, og paraden går alt for sakte.. Derfor hadde vi lagd andre planer i år, og startet heller karnivalet hjemme i vår egen leilighet, før vi gikk litt rundt i paraden, og endte så opp på yumbo hvor paraden slutter. Der er det da en stor scene med masse musikk, og fest hele natten lang.

  Om du har lyst å oppleve en stor fest, så er dette absolutt noe som er gøy å være med på, uansett om du drikker alkohol eller ikke.


  // Linda med en random vi møtte på Yumbo  //  Yumbo når vi ankom; allerede ganske mange folk  //  Meg og kjæresten  //

  Etter noen timer med dansing, og en evig lang dokø, dro vi videre til Kasbah, og til utestedet hvor jeg og Linda jobber (Chinawhite). Der var det stappa fult, og siden både jeg og Linda hadde på ganske så stramme korsett, så varte ikke kvelden så lenge. Mener å huske at vi var hjemme før 3, så det er jo egentlig ganske tidlig.

  Gøy var det nå uansett, og jeg våknet opp klokken 10 dagen etter uten hangover. Noe jeg faktisk ikke hadde trodd på forhånd, men ikke så rart ettersom at jeg alltid drikker mye vann når jeg er ute for å feste. Tar kanskje 2-4 drinker, så 5 flasker med vann, haha.

   

  Q: Har du vært i Gran Canaria før?
  Q: Har du opplevd karnivalet?

   

  - StineCassandra

   

   

 • Publisert: 20.03.2017, 10:04
 • Kategori: Gran Canaria
 • 2 kommentarer
 • hits