Honestly

Forventninger vs virkeligheten av å flytte til Gran Canaria!

 • Publisert: 30.03.2017, 03:53
 • Kategori: Gran Canaria
 • Hola.

  Okei, da har jeg bodd i Gran Canaria i langt over 1 år allerede, herregud tiden flyr fort her nede..

  Satt å prata med en venninne over hvor anderledes det egentlig har vært å bo her i forhold til hva vi trodde før vi kom hit, så tenkte at jeg ville fortelle litt om nettopp det.


  // Anfi del Mar //

  1. Før jeg flytta til Gran Canaria så tenkte jeg at innen noen mnd'r, så ville jeg snakke ganske bra spansk, og innen et år ville jeg snakke flytende..

  - Der tok jeg ganske feil, til tross for at det egentlig er ganske lett å lære seg her nede, så er det så sykt mange som snakker både engelsk, norsk og svensk, så blir ikke så mye øving på det i grunn.. Har faktisk lært meg bedre Svensk, og en smule Finsk. (roomie er fra Finnland).

  2. Jeg var heeelt sikker på at jeg ville bli flink til å trene og spise sunt.

  - Bor tross alt på et sted hvor det er sommer året rundt, som vil si bikini året rundt, og folk som er godt trent.. Året rundt.. Kunne ikke tatt mer feil! I mellom jobb, venner, og søvn, så er det lite tid og energi til trening..

  3. Har alltid lurt på hvordan folk som bor i utlandet kan være så sykt hvite.. Vel, nå vet jeg hvorfor..

  - Det jeg har sakt om at jeg skal få så fin kropp og være brun året rundt er bullshit, har faktisk blitt hvitere siden jeg flytta hit (no joke). Det siste året ca, så har jeg jobbet på et utested, som vil si at jeg er våken om natten og derfor sover gode deler av dagen; som igjen vil si at sola er en fjern bekjent. Like morsomt hver gang turister kommer og lurer på hvor lenge jeg har vært her, og om vi pleier å dra på stranda om dagene (does it look like it?)

  4. Vekt! Jeg trodde at jeg ville gå ned i vekt, eller i det minste holde vekta her nede..

  - Med tanke på at jeg alltid går ned når jeg er på ferie. Men neida, jeg har faktisk lagt på meg helt sykt, ikke skjønner jeg hvor det kommer fra, men når man tenker på at varmen "eser ut kroppen" og alkohol ikke er et hjelpemiddel så er det kanskje ikke så rart. Pluss at 90% av måltidene mine er på restauranter og midt på natta (når jeg faktisk er våken).

  5. Energi. Jeg trodde at det å være på "ferie" hele tiden, ville gi meg mer energi og minske reiselysten min til en grad.

  - Der tok jeg feil. Selvom jeg bor i et ferieparadis, så lever jeg et helt basic liv her. Jeg våkner, spiser, dusjer, fikser meg, går på jobb, drar hjem og sover, eller drar ut for en drink med venner, også repeat. Opplever øya helt anderledes en de som er her på ferie, eller hva jeg gjør når jeg selv har ferie her.

  6. Pen hud. Jeg var sikker på at sola ville sørge for at huden min holdt seg frisk og pen..

  - Wroooong, fuktigheten har total vraka huden min, har faktisk aldri hatt så dårlig hud som jeg har her nede, selvom det så klart kunne vært verre.
   


  // Pico de Las Nieves //

  Til tross for alt dette, så ville jeg aldri tatt tilbake det året jeg har vært her, og har heller ingen planer om å forlate øya med det første. Jeg har en jobb jeg trives i, mange gode kontakter (om jeg skulle ønske å skifte jobb f.eks), kjæreste, gode venner, gode kollegaer, fint vær meste parten av tiden som jeg kan nyte når jeg gidder å stå opp, drømme leilighet, en kul roomie som jeg kommer overrens med, og mange muligheter til å finne på forskjellige ting de dagene jeg har fri eller ferie. Stranda er ti minutter fra der jeg bor, favoritt restauranten er rett utenfor døra, det er billig her, og jeg føler meg faktisk mye tryggere her enn hva jeg gjorde i Norge. Spesielt med tanke på at stedet er så lite, så om du jobber her (spesielt på utesteder), så vet så og si de fleste hvem du er, noe som både er en fordel og en ulempe (alle får vite alt om deg, og rykter spres fort).

  Q: Har du bodd i et annet land før? Hva var dine forventninger?
  Q: Kunne du tenkt deg å flytte til GC?

  - StineCassandra

   

 • Publisert: 30.03.2017, 03:53
 • Kategori: Gran Canaria
 • 2 kommentarer
 • Sjalusi eller disrespekt?

 • Publisert: 26.03.2017, 00:23
 • Kategori: Viktige innlegg
 • Okei, la meg ta opp et lite tema, som tydligvis er veldig forvirrende for enkelte.

  La oss bare starte med å si at det er stor forskjell på å være sjalu, og det å ikke føle seg respektert. Jeg har ofte fått slengt etter meg at "herregud, du er så sjalu", når jeg egentlig ikke har følt noe sjalusi, men heller reagert fordi at handlingen har vært respektløs i mine øyne, og jeg ikke liker å bli behandla som en idiot.

  La meg gi dere et lite eksempel, sånn at dere kan skjønne litt mer hva jeg mener med det;

  Jeg datet en fyr. Eller rettere sagt vi "jobbet med å bli bedre kjent". Han ville bli bedre kjent fordi han ville ha et forhold, mens jeg egentlig bare tok det dag for dag. Selvom vi ikke offisielt datet, så var det såpass at vi kysset når vi møttes, han tok meg med på middag ute, han lagde middag til meg hjemme, kom på jobben min (i baren), og ga meg rose, fortalte alle at jeg var 'prinsessa' hans, osv osv..

  En dag skulle han få en venninne på besøk, og hun var en del år eldre; rettere sagt er hun nok dobbelt så gammel som meg. Jeg spurte han rett ut om han har hatt noe med hun før, eller skal gjøre noe med hun, og han sa nei. Så snakket vi ikke mer om det. Dagen hun kom, så kom han på jobben min og introduserte hun for meg, "dette er henne, og dette er Stine prinsessa mi, og min fremtidige kjæreste" ehm, jada. Etter at de dro fikk jeg en feeling på at det var noe han ikke hadde sagt, så jeg spurte han igjen om han har gjort noe med hun, og etter litt frem og tilbake så sa han da at "nei, bare blowjob". Ja okei..

  Her kommer  det jeg snakker om inn. Jeg ble ikke sur for at han gjorde noe med hun, rett og slett fordi at jeg var såpass usikker på han, at det ikke var noe problem for meg hva han gjorde. Men når han da ville ta meg med på middag for å prate.. MED henne, da ble jeg en smule irritert.. Og når jeg da sa at jeg ikke var interessert i å henge med denne dama, så ble han sur og begynte med sjalusi kortet. Jeg bare sa klart i fra at det ikke hadde noe med sjalusi å gjøre i det hele tatt, men at det rett og slett er respektløst å invitere en jente du dater med på middag, med deg og den dama som ligger i senga di og "gjør deg lykkelig". Jeg ble også mer sinna da han ikke ville respektere at jeg ikke ville møte hun, men heller prøvde å snu det over på meg, og tvinge meg til å henge med de to.

  Er ikke vanskelig å forstå at jeg kjapt sa at vi skulle forbli venner, og ikke noe mer enn det.

  Dette var jo faktisk ikke bare disrespekt ovenfor meg, men også ovenfor hun andre dama..


  // Google //

  Om kjæresten din reagerer fordi du gjør en respektløs handling, så er ikke det sjalusi. - Om de derimot reagerer fordi en jente ser på deg, eller sier hei, så kan du si at de er sjalu.

  Så lær forskjellen, for jeg er ihvertfall lei av å høre om hvor sjalu jeg er, når jeg faktisk egentlig ikke er så sjalu; Jeg setter bare ikke pris på å ikke bli behandla bra.

  Q: Hva mener du om temaet?
  Q: Vil du si at du er en sjalu kjæreste?

  - StineCassandra

   

 • Publisert: 26.03.2017, 00:23
 • Kategori: Viktige innlegg
 • 5 kommentarer
 • Food and smoothie time

 • Publisert: 24.03.2017, 22:09
 • Kategori: Gran Canaria
 • Bare får å gi dere et lite tips.. Om dere noen gang kommer til Gran Canaria, og liker asiatisk mat, så må jeg sterkt anbefale dere turen til Miss Asia, som ligger i San Fernando. Det er nok ikke et sted dere bare ramler borti om dere er her som turist, ettersom at San Fernando ikke er et typisk turist strøk, men er verdt turen om dere vil shoppe litt billigere, og se noe litt anderledes enn de typiske turist stedene her.

  Jeg bestiller alltid det samme; Thai chicken red curry, med ris. Jeg tar uten grønnsaker, siden jeg ikke liker bløte grønnsaker, men det er jo smak og behag. De har så klart mye annet godt på menyen også, men jeg er vane menneske, så finner jeg noe jeg liker godt, så bytter jeg skjeldent, haha.. Kan også anbefale Chow mein som Linda spiste i dag, og vårruller (jeg tar vegetarianske, siden jeg ikke liker svin).


  Etter vi hadde spist, så kjøpte vi oss en smoothie, fra en smoothie sjappe som er rett ned gata for Miss Asia, her tar jeg alltid nr.6.  Q: Hva har du gjort i dag?
  Q: Har du vært i Gran Canaria?

  - StineCassandra

 • Publisert: 24.03.2017, 22:09
 • Kategori: Gran Canaria
 • 4 kommentarer
 • Kunsten å spare penger

 • Publisert: 24.03.2017, 06:26
 • Kategori: Tips og triks
 • Heia,

  Jeg har alltid vært sånn små flink med å spare penger, til tross for at jeg elsker å bruke penger.. På ALT, på INGENTING, jeg vet seriøst ikke hvor 80% av pengene mine går, og det er jo ikke bra (mest sannsynligvis til mat og cola, + klær, sko and so on).

  Uansett, jeg har som regel kjøpt disse boksene som man ikke kan åpne, uten en boksåpner. På den måten, så får jeg ikke tatt ut de pengene jeg sparer, og har heller ikke oversikt over hvor mye jeg har spart før den er full, og jeg kan åpne den. Det gjorde jeg også når jeg flyttet hit. Jeg kjøpte først en liten en, som jeg alltid la små penger i. Har lagt det meste av mynter jeg har hatt liggende, og innimellom noen sedler, bare for å spare litt ekstra.

  Når denne ble full, så tok jeg en tøymykner flaske som var tom, vasket den og skar et avlangt hull i den, sånn at jeg kan putte i penger, uten å skru av lokket. Planen min er at jeg skal gaffateipe igjen lokket, og skrive "tips". Så skal jeg da begynne å legge all tipsen min i den, og ikke åpne den før den er full, eller jeg eventuelt flytter fra GC.

  I dag kjøpet jeg en litt større blikkboks, så da åpnet jeg den lille, og telte igjennom. Hadde til nå spart opp "156,17 euro", så det er jo ikke ille. La alle pengene i den nye, pluss 60 euro som jeg hadde i lapper i flaska. Så nå skal jeg igjen da fylle den helt opp, før jeg kanskje kjøper en enda større.


  Hva jeg egentlig sparer til, har jeg ikke peiling på, haha.. Kanskje bil-lappen? ferie? Vet at uansett hva det blir, så har jeg lyst å bruke disse pengene på noe fint til meg selv når den tid kommer.

  Q: Er du flink til å spare penger?
  Q: Hva er dine tips for å klare å spare?

   

  - StineCassandra
   

 • Publisert: 24.03.2017, 06:26
 • Kategori: Tips og triks
 • 0 kommentarer
 • Psykiske sykdommer

 • Publisert: 24.03.2017, 01:32
 • Kategori: Viktige innlegg
 • Tenkte jeg skulle ta opp et viktig tema, eller egentlig flere viktige temaer fletta inn i hverandre. (blir over flere innlegg)
   

  Det har seg nemlig sånn at om jeg ikke får en aktiv karriere, så har jeg hatt et lite ønske om å bli psykolog, siden jeg synes det er gøy å sette seg inn i andres tanker, og prøve å løse problemer, eller sette meg inn i deres situasjoner.
   

  Alle mennesker har noe dem strever med, og det meste av det har blitt det vi kaller 'tabu' å snakke om, altså at det er en slags skam å snakke om det. Jeg kjenner flere med forskjellige problemer, noen er mer åpne om det enn det andre er. Det er så dumt at alt "unormalt" skal være så vanskelig å snakke om, for når man snakker ut, så finner man ut at de aller fleste har noe dem også sliter med, og det er faktisk ingenting å skamme seg over.

  Kan begynne med depresjoner, for så å flette inn andre sykdommer. Jeg har aldri vært så deprimert over en så lang periode at jeg kan kalle det en depresjon, men som alle andre i denne verden har jeg jo vært lei meg før, jeg har vært langt nede, så derfor kan jeg klare å sette meg inn i hvordan det må være å slite med det daglig. Tenk deg den værste dagen du har hatt, hvor du ikke har hatt lyst til å gjøre noe, bare sittet i senga, under dyna, kanskje du har gråti, kanskje du bare satt helt stille med en lei mine. Tenk tilbake på den dagen, og tenk om du skulle hatt det sånn i flere dager/uker, tenk om du skulle hatt flere sånne dager enn glade dager. Først når du klarer å forestille deg det, så kan du klare å forstå litt av hvordan det må være å slite med en depresjon.

  Det er ekstremt enkelt for oss som ikke sliter med det å si; "Jamen, kan du ikke bare smile a?", "kan du ikke bare tenke på noe positivt?", "Hvorfor gidder du å være så deppa, du styrer jo det selv.." eller "kan du ikke bare bli med på noe gøy da, da får du tankene på noe annet!". Tenk nå tilbake på den dagen igjen. Hadde du lyst til å bli med på noe gøy? Hadde du lyst til å smile? Var det sånn at du gjorde deg selv deppa, og at du bare kunne skru det av? Var det lett å tenke positivt? Depresjon er en psykisk sykdom, det er ikke noe du bare kan slå av og på.

  Visste du at psyken kan påvirke deg på mange måter? Det styrer hele deg, psykisk og fysisk. Har du prøvd å fake at du har vondt i hodet før? Og når du sier det for mange ganger, og later som om du har det, så plutselig kjenner du etter at du kanskje har litt vondt i hodet? Det er fordi psyken din påvirker hele kroppen din. Er du nervøs så kan du bli kvalm, eller føle at du må på do hele tiden, selvom du egentlig ikke må på do, det er bare psyken din som spiller på det du føler og sender feil signaler til kroppen.  Veldig mange av de som sliter med en depresjon, sliter også til tider med selvskadning eller selvmordstanker. Depresjon er jo en psykisk sykdom som drar selvtilliten din, og deg ganske langt ned, og noen ganger kan det da gå så langt, at personen ikke føler seg verdi nok til å leve. "Hvorfor kutter du deg? Herregud du er så oppmerksomhetssyk!" FEIL, de som kutter seg er ikke oppmerksomhetssyke, de har det vondt, og mest sannsynlig så var det ikke meningen at du eller noen andre skulle finne ut av det. Det er mange som tror at personer med depresjoner, personer som kutter seg, sulter seg eller vil ta selvmord, bare vil ha oppmerksomhet. Men har du noen sinne tenkt på at de fleste som sliter med nettopp disse tingene, veldig sjeldent snakker om det? De snakker kanskje om det med sine nærmeste venner, for å ikke føle seg alene, eller fordi de selv vet at det er dumme tanker, og rett og slett trenger å få det ut av systemet. Men de snakker veldig sjeldent om det med andre personer. Nettopp fordi det ikke handler om oppmerksomhet, tvert i mot, de vil ha minst mulig oppmerksomhet rundt problemene sine. Dette gjelder både de som kutter seg, som er deprimerte, som sliter med selvmordstanker eller spiseforstyrrelser, og kanskje andre ting. Det er en PSYKISK SYKDOM, ikke en oppmerksomhets manøver. (Det er så klart noen som gjør det for oppmerksomhet, men det skal jeg gå mer inn på i neste innlegg)


  "Jeg sa jo bare at hun var feit på kødd" "Herregud, jeg kalte hun emo, og så?" "Er det min skyld at han gråter, han er jo rar"

  Som alle vet, så kan ord såre, men noen er sterkere enn andre. Sier du til en med spiseproblemer at h*n er feit, så kan det gjøre mye større skader, enn om du sier det til en som ikke har de problemene. Sier du til en med selvmordstanker at h*n ikke er verdt noe, så kan det gjøre større skader enn om du sier det til en som ikke sliter med selvmordstanker. Sånn fortsetter det. Neste gang du har lyst til å si eller kommentere noe unødvendig, så tenkt deg litt om, ordene dine kan være det som gir det siste pushet til å falle over enden.

   

  "Hvorfor sier hun at hun er feit, når hun er så tynn? Lyser jo oppmerksomhet!"." Hun har ikke en spiseforstyrrelse, hun er jo ikke så tynn",  "Hvorfor kutter han seg, hvis han har vondt? Det gir ikke mening." "Hvorfor er hun så stille?" "Hvorfor, hvorfor, hvorfor?"

  Folk stiller så mange spørsmål, men de spør som regel feil person. Spør du en som aldri har sliti med noe psykisk om hvorfor folk sliter psykisk, så får du ikke et logisk svar (med mindre personen har satt seg inn i det). Det er som å spørre en sofagris om hvorfor folk gidder å være med på 71 grader nord. Du får mest sannsynlgvis ikke noe ordentlig svar da heller.

  De spørsmålene jeg stilte rett over her, skal jeg svare på i et nytt innlegg, siden jeg ikke vil at dette skal bli alt for langt.
  I mellomtiden så kan dere prøve å svare på alle spørsmålene jeg har stilt her, og fortelle meg deres meninger.
   

   
  #viktigtema #psykiskesykdommer #psyken #psykiskhelse #depresjon #selvskadning #spiseforstyrrelse #tabu


  Takk til alle som deler innlegget.

  Setter også pris på å høre deres meninger og tanker rundt temaet.


  - StineCassandra

 • Publisert: 24.03.2017, 01:32
 • Kategori: Viktige innlegg
 • 6 kommentarer
 • Romantiske planer

 • Publisert: 23.03.2017, 19:34
 • Kategori: Blogg
 • Som jeg fortalte dere i går, så hadde kjæresten lagd noen romantiske planer som han ikke ville fortelle meg om.

  Vi dro først på spa, og etter så dro vi på stranda for å ta en is. Mens vi var der så ble Juan ufrivillig nødt til å jobbe, da en fyr skadet seg, og ambulansepersonellet ikke helt visste hva de drev med.. For noen amatører.. Så vi gikk bort, og han begynte å beordre de rundt om hva de måtte gjøre for å stabilisere nakken til han som var skadet, og hjalp til med å få han på båre osv osv.. Det som hadde skjedd, var at han fyren og vennene hans hadde spilt fotball, også hadde to av dem hoppet samtidig etter ballen, så han her fikk da skulderen til han andre opp under haka ganske så hardt. Så ble han svimmel, og fikk et kutt under haka som blødde en del, og ble bare liggene omtrent i fosterstilling til de fikk han inn i ambulansen.

  Etter dette gikk vi hjem til meg, og han disket opp med hjemmelaget middag og litt vin. Kjempe koselig!
  Q: Hva gjorde du i går?

  - StineCassandra
   

 • Publisert: 23.03.2017, 19:34
 • Kategori: Blogg
 • 1 kommentarer
 • Spa dag og romanse

 • Publisert: 22.03.2017, 12:32
 • Kategori: Gran Canaria
 • God morgen folkens!

  Jeg skal først dra å få fikset neglene mine (ta shellac), og bryna, fordi begge deler ser jævlig ut. Så skulle jeg egentlig på stranda, men det ble avlyst siden det er så overskya..

  Men i dag skal jeg blir skjemt bort litt av kjæresten, noe jeg gleder meg veldig til. Føles jo ikke feil å bli skjemt bort i blandt.

  Han har da fikset oss spa på Vital Suites, så vi skal ha 90 min spa, før en 45 min masasje. Gleder meg som en liten unge! Har seriøst drømt om å dra på spa, helt siden jeg flyttet hit, og har på 1 år og 4 mnd'r, enda ikke vært på verken spa eller tatt masasje.

  Jeg er usikker på om det er lov å ta bilder der, men deler uansett noen bilder fra siden deres;
  Etter at vi har vært på spa, påstår han at han har noen romantiske planer for oss, noe jeg velger å ta med en liten klype salt, hehe.

  Q: Har du vært på spa før?
  Q: Hva er dine planer for dagen?

  - StineCassandra

 • Publisert: 22.03.2017, 12:32
 • Kategori: Gran Canaria
 • 4 kommentarer
 • Hater du mobbing?

 • Publisert: 22.03.2017, 08:06
 • Kategori: Viktige innlegg
 • Jeg skal ikke sitte å fortelle om den gang jeg ble mobba, og hvor hardt jeg tok det, rett og slett fordi det aldri har skjedd meg på den måten. Av de som skriver om mobbing er jeg kanskje den som har blitt mobba minst (for å ta i litt hardt). Jeg har aldri blitt mobba over så lang periode, eller så hardt at jeg har latt det gå inn på meg og fått konsekvenser av det som selvskadning eller andre ting. Så jeg skriver ikke dette for å rette synet på min fæle historie, men for å rette synet på alle de mennesker som blir mobba daglig.

  Jeg har sett folk bli mobba, jeg har hørt historiene om folk som har tatt selvmord, tilogmed sett en episode på Dr.Phil om en jente som ble mobba selv ETTER hun tok selvmord, det var faktisk noen som oppretta en facebook side om hvor glad de var for at hun endelig tok selvmord. Er det bare jeg som reagerer på det? For jeg ble PISSED når jeg så den episoden. Sånn boksavlig talt jeg satt å banna til tv'n i all ensomhet.. Vi er i 2017, året har så vidt begynt, og jeg sitter å gleder meg til alt dette året skal bringe. Det som er jævlig da er å sitte å tenke på alle de som ikke gleder seg, de som ikke vil gå på skolen, ikke vil logge på facebook eller bloggen sin i frykt for å se enda flere drittkommentarer. Selvom det ikke stopper meg i å glede meg eller være glad, så blir jeg provosert av det, og skulle ønske jeg kunne tatt en skikkelig prat med alle mobbere i verden, men siden jeg ikke kan det så starter jeg med dette innlegget.

  Mobbing
  Til dere mobbere:
  Dere som føler dere på toppen av verden. Dere som føler dere mektige med backup av 5-6 andre mobbere, mens dere står over en person å dytter ned. Dere som skriver uten å tenke. Dere som ber andre om å dø fordi dere mener at deres liv er så mye mere verdt. Dere som tøffer dere for crowden, med den konsekvens at en annen person får grust selvtilliten enda lengre ned i søla. JA, dere som føler dere truffet akkurat nå. Jeg har bare et par spørsmål til dere...
  HVORFOR? Hvorfor mobber dere? Føler dere dere sterkere av det? Får dere en slags rus av det? Er det gøy å vite at andre gråter, og vil ende livet pga deres handlinger?
  Dere burde virkelig skamme dere! Men det er aldri forsent å snu. Tenk om det var søstra di? dattra di? sønnen din? Tenk om noen mobba moren og faren din? Ville dere ledd like høyt da?
  Det er lett å mobbe over nett, rett og slett fordi man ikke ser reaksjonen på andre siden av skjermen, man ser ikke konsekvensene av det man gjør. Det er lett å skrive noe stygt å trykke send, og mest sannsynligvis så tenker ikke den personen over det etter dem har x'a ut siden eller samtalen. Men hva med den dere skriver til? Den personen glemmer ikke det dere sier bare fordi de x'er ut siden. Ordene dere skriver kan gi så utrolig sterke reaksjoner. Dere vet tross alt ikke hva som skjer på andre siden av skjermen, dere vet ikke hva den personen tenker på daglig, hva den personen har vært igjennom, eller strever med. Om den personen kutter seg, sulter seg, eller sitter med tanker om selvmord. Dere vet ikke hvor langt ute på kanten den personen dere skriver til er, og dere vet ikke om akkurat den settningen dere skriver er det som skal til for å dytte dem over enden.

  Så neste gang dere skriver noe stygt eller ber folk om å gå å dø, så tenk dere om før dere trykker send. Neste gangen dere tøffer dere for andre mennesker så ta en titt på de som står bak dere og heier og spør dere selv om det egentlig er folk dere burde se opp til.

  Vil du virkelig gjøre andre mennesker så dårlig?

  Lq3iagZzloU
  Musikkvideo om mobbing. Se i HD.
   
  Til dere som blir mobbet eller har blitt mobbet:

  Jeg vet jeg ikke kan si at jeg skjønner dere, og vet at jeg ikke kan sitte her å si at jeg vet åssen dere har det, for til tross for at jeg har vært igjennom mye dritt i livet så har jeg aldri blitt ordentlig mobbet. Men jeg kan tenke meg at dere har det jævlig, kan tenke meg at selvtilliten deres er dratt ganske langt ned, og at dere ikke føler dere noe bra med dere selv. Noe som er utrolig trist, og dere er nydelige alle sammen på forskjellige måter. Dere har så mye å leve for, og når livet gir motstand så husk at man skal ikke se på seg selv som problemet, man skal finne problemet å kvitte seg med det. I denne situasjonen er problemet mobberne. Det er de som trenger å forandre seg, det er de som trenger å vokse opp, ikke dere, så ikke la mobberne vinne. Er det en ting jeg husker at mamma sa til meg når jeg var liten så var det at; "om noen plager deg, overse dem. Ikke bli sur, bare gi faen, da blir det ikke gøy for dem, og da vil de tilslutt gi seg. Om du reagerer så får de jo vilja si, og da vil de fortsette fordi de synes det er gøy". Kanskje det er derfor jeg ikke har blitt mobba? rett og slett fordi jeg ikke har brydd meg om folk har sakt noe til meg. Det er uansett et tips til dere, jeg vet det ikke er lett, men er jo verdt et forsøk. Og til dere som tenker på selvmord og ser etter noe å holde dere fast i, så er dette tegnet. Dere kom over dette innlegget av en grunn. Dere fortjener å være på jorda like mye som alle andre, og dere vil finne folk som bryr seg, og som liker dere for den dere er, aldri forandr dere, og ikke sitt med alle tankene deres alene. Folk vil hjelpe - om dere bare tørr å spørre.

   

  Vet at dette kanskje ikke hjelper, hvem er jeg liksom? Bare en helt vanlig jente som skriver om noe hun aldri egentlig har opplevd? Men om det så bare hjelper en person så er det bedre enn ikke noe. Jeg vil få en stopper for mobbing, og jeg vet at jeg alene ikke kan få det til å slutte, men jeg kan i hvertfall vise at jeg bryr meg, og det kan dere også.

  Q: Hva hadde du gjort om du så noen bli mobbet?
  Q: Har du selv blitt mobbet, eller har du kanskje mobbet noen?


  (Del gjerne innlegget om du liker det)

  - StineCassandra

  #mobbing #nettmobbing #cyberbully

 • Publisert: 22.03.2017, 08:06
 • Kategori: Viktige innlegg
 • 3 kommentarer
 • Nabo fra helvete!

 • Publisert: 21.03.2017, 18:20
 • Kategori: Rant
 • Okei.. Pust.

  Vil fortelle dere om noe sjokkerende som hendte i går..
  So picture this.. Jeg stura rundt i leiligheten min for å gjøre meg klar for å dra ut å ta en drink med Juan, i mens jeg gjorde dette så hadde jeg musikk på mobilen. Nå om dere har iphone, så sjekk selv hvor høy lyden er når du har den på halvt volum, pluss at alle vinduer var stengt, så hvordan naboen kan ha hørt den musikken som "høyt" er vanskelig for meg å forstå.

  Jeg var på rommet når det ringte på døra, og jeg gikk da for å åpne i tro om at det var Juan som stod der. Jeg åpnet døra og så en illsint dude utenfor (han er nesten skalla, ikke så veldig høy, ikke veldig muskulær heller, rundt 40 år, med regulering både oppe og nede - så får dere et lite bilde av hvem jeg skal fortelle om nå).

  Jeg åpnet døra, og ble litt overraska, men sa hyggelig og rolig, "hi, what's going on?", før jeg i det hele tatt fikk spurt ferdig, åpnet han kjeften, og av all kraft begynte å SKRIKE ut på spansk. - Dere kan jo bare tenke dere min reaksjon. Så jeg sa til han at jeg ikke skjønner hva han sier, at jeg ikke snakker flytende spansk, så det han da gjør er å skrike enda høyere; som om det skal få meg til å forstå mer.. - Så nå vet dere det også, at om noen ikke forstår språket deres, så gjelder det å skrike det ut, høyere og høyere, for da vil de nemlig lære seg språket ditt.. - Uansett, jeg så litt overraskende på han, før jeg åpna døra helt, og spurte om han virkelig kan klage på volumet, da ble han bare mer rasende, og han ble VIRKELIG rasende når jeg var så 'frekk' at jeg spurte han hvorfor han skreik til meg. Så jeg skjønte jo at dette ikke ville komme noen vei, og sa dermed "okei, I'll turn off the music, goodnight", før jeg da prøvde å lukke igjen døra.

  Denne jævelen tok da hånda på døra, og bokstavlig talt dytta den opp igjen.. Unnskyld meg!? Jeg så på han litt forskrekket, og spurte hva faen han drev med, mens han bare fortsatte å skrike til meg; høyere og høyere for hver gang jeg spurte om hvorfor han skreik. Så la meg se om jeg skjønner rett.. Du klager over volumet mitt, som er på halvt iphone nivå, men det at du står her klokken 00.00 og skriker av full hals, det er greit da eller?

  Jeg begynte så klart å bli sinna, og prøvde en gang til å lukke igjen døra. IGJEN så tok han hånda på døra, dytta den opp og faktisk tok et ben innenfor døra mi, assa WHAT!? Jeg så på han, nå ganske rasende, og sa "EXCUSE ME!?", han fortsatte å skrike, som om stemmen hans skulle skremme mobilen min til å skru seg av. På dette tidspunktet begynte jeg å bli temmelig rasende, og ikke minst følte jeg at det var en litt skummel opplevelse; - En mann som er dobbelt så gammel, står å skriker til meg av full hals, og ser på meg med killerblikk, mens han nekter meg å lukke døra, og stepper foten sin inn i min leilighet!? Hvem faen gjør sånt?

  - Han må jo virkelig ha fått feil oppdragelse!


  Vil tro jeg så noe sånn ut, mens han holdt på.. Like who are you!? - Bilde fra google. -

  Jeg ble så klart ganske irritert, og sa klart i fra at han peller foten sin vekk fra leiligheten min, og kommer seg til helvete vekk. Jeg sa "get out" flere ganger, mens han stod der som en idiot og sa "no entiendo, no entiendo" som da betyr at han ikke forstår. Måten han sa det på var som om han prøvde å gjøre narr av meg for at jeg ikke forstod alt han sa. Jeg sa så "GET THE FUCK OUT OF MY APARTMENT", som han tydeligvis plutselig forstod, for da så han på meg enda sintere, og begynte å skrike enda mer, assa ja ja.. Jeg vifta med henda for å vise han veien ut, og med engang han hadde steppa foten vekk, så smalt jeg igjen døra, og hørte så en dame rope på han, og spørre han hva han drev med.

  Ikke nok med dette, men denne duden hadde så nervene til å sende en klage om meg til huseieren.. Dude.

  Så vidt jeg vet, så har ingen lov til å trå inn i din leilighet uten en invitasjon, og de har heller ikke lov til å nekte deg fra å lukke igjen døra?

  Jeg ringte jo så klart kjæresten med engang og spurte hvor han ble av, og fortalte han hva som skjedde. Så om han kommer på døra mi igjen, så skal jeg ta opptak av han, og ringe politiet.

  Ja dere, dette var dagens rant..

  Q: Hva ville du gjort i min situasjon?
  Q: Har du opplevd lignende?

  - StineCassandra

 • Publisert: 21.03.2017, 18:20
 • Kategori: Rant
 • 5 kommentarer
 • Helo Angel - Årets største fest!

 • Publisert: 20.03.2017, 10:04
 • Kategori: Gran Canaria


 • // Victoria secret engel for karnivalet //

  Hvert år så er det carnival på GC, og man kan trygt si at hele øya tar ganske av under denne perioden. Det er store show, flere busser, og en flere timers lang parade igjennom gatene.

  I fjor så var jeg med på en buss, men syntes helt ærlig at det ikke var noe særlig. Gøy ja, men jeg er alt for rastløs, og paraden går alt for sakte.. Derfor hadde vi lagd andre planer i år, og startet heller karnivalet hjemme i vår egen leilighet, før vi gikk litt rundt i paraden, og endte så opp på yumbo hvor paraden slutter. Der er det da en stor scene med masse musikk, og fest hele natten lang.

  Om du har lyst å oppleve en stor fest, så er dette absolutt noe som er gøy å være med på, uansett om du drikker alkohol eller ikke.


  // Linda med en random vi møtte på Yumbo  //  Yumbo når vi ankom; allerede ganske mange folk  //  Meg og kjæresten  //

  Etter noen timer med dansing, og en evig lang dokø, dro vi videre til Kasbah, og til utestedet hvor jeg og Linda jobber (Chinawhite). Der var det stappa fult, og siden både jeg og Linda hadde på ganske så stramme korsett, så varte ikke kvelden så lenge. Mener å huske at vi var hjemme før 3, så det er jo egentlig ganske tidlig.

  Gøy var det nå uansett, og jeg våknet opp klokken 10 dagen etter uten hangover. Noe jeg faktisk ikke hadde trodd på forhånd, men ikke så rart ettersom at jeg alltid drikker mye vann når jeg er ute for å feste. Tar kanskje 2-4 drinker, så 5 flasker med vann, haha.

   

  Q: Har du vært i Gran Canaria før?
  Q: Har du opplevd karnivalet?

   

  - StineCassandra

   

   

 • Publisert: 20.03.2017, 10:04
 • Kategori: Gran Canaria
 • 2 kommentarer
 • Hvorfor må alle lyve?

 • Publisert: 20.03.2017, 04:36
 • Kategori: Viktige innlegg
 • Jeg har blogget en del ganger før, og hver gang jeg starter en blogg, så starter jeg med det typiske innlegget "hvor starter man, og hva vil jeg med denne bloggen", som alle egentlig bare skroller forbi, fordi det har null interesse for noen, ikke engang meg.

  Så denne gangen vil jeg heller starte med et litt sterkere og ekte innlegg. Dette er da inspirert av det sørglige faktum av at flere mine venner har mistet noen kjære den siste tiden, som dermed har dratt meg tilbake ca 4 år, til den gang jeg mistet en nær.


  Når noen dør, så føler jeg at vi alle har en slags norm som vi følger. Om hva vi kan si, hva vi burde si, og hva vi absolutt ikke kan si.

  Det du burde si er følgende;

  - Det blir bedre med tiden
  - Tiden leger alle sår
  - Livet er hardt, men man må gå videre
  - H*n er på et bedre sted nå..
  - H*n vil ikke se deg lei deg, de vil se deg gå videre med livet

  Vel jeg er ikke helt for denne ordninga, så la meg si det som det er.

  DET SUGER, det gjør vondt, og det kommer til å gjøre vondt i lang tid fremover. Tiden leger ikke en dritt, det gjør det verre. Du tror det gjør vondt nå, men bare vent til den dagen du vil ringe dem, men innser at ingen vil ta telefonen. Vent til nyttårsaften når du innser at du forlater det året hvor du sist så dem, og går inn i et år som de aldri vil være en del av. Eller når noe skjer i livet ditt, og du trenger deres råd, eller vil fortelle dem om det, og i et sekund tenker du; 'dette må jeg fortelle h*n om', før sekundet er over og du får en overveldene følelse av angst og sorg fordi du vet at du aldri vil få et til råd fra dem igjen.

  Det er da den virkelige smerten kommer. Og kanskje folk har rett når de sier at h*n er på et bedre sted, men det stopper da ikke deg ifra å heller ville ha dem her med deg? Så hva hjelper det å høre.

  Sannheten er at en dag så vil du våkne, og føle deg en smule lettere. Kanskje du i noen minutter glemmer at de er borte; du ler, smiler, og føler deg bra. Så vil du få dårlig samvittighet, for hvordan kan du ha det bra når de aldri kan smile igjen? Men med tiden vil du ha flere sånne små øyeblikk, og for hver gang så vil skyldfølelsen bli mindre og gleden større. Du vil etterhvert kunne snakke om personen og le over minnene dere delte, smile og føle kjærlighet og lykke over å tenke på dem. Se et bilde og føle deg heldig som fikk være en del av livet deres.

  Kjenner du kanskje smilebånde trekke litt? og det føles ikke feil?
  Dagen etter kan du se samme bilde, og gråte en storm fordi du heller vil ha personen foran deg, eller gi dem en klem; - Du har en drøm om dem, og våkner for å ringe, men legger på når du kommer til voicemail, og innser at det forblir en drøm.

  Sannheten er den at når du mister en som er deg nær, så vil det være en fuckings emosjonell rollercoaster for resten av livet ditt. du kan gå et år uten å tenke særlig, og plutselig er det noe som trigger, og du gjemmer deg under dyna fordi du ikke klarer å face virkeligheten av situasjonen.

  Og sånn er det.

  Så neste gang noen du kjenner mister et familiemedlem, kjæreste, eller nær venn, så fuck normen. Fuck å si at ting vil bli bra, og heller si at det suger, og kommer til å gjøre vondt som faen, og at du vil være der for dem, når de trenger å prate eller gråte, eller trenger å få tankene over på noe annet. Og husk at selvom det var et år siden de forsvant, så kan det gjøre like vondt, så ha forståelse for at det å miste noen ikke er en engangs hendelse, men en hendelse som kan skje flere ganger, selvom de kun forlater jorda en gang.

   

  Q: Hva tenker du om dette?

  - StineCassandra

 • Publisert: 20.03.2017, 04:36
 • Kategori: Viktige innlegg
 • 6 kommentarer
 • Ny blogg!

 • Publisert: 18.03.2017, 10:06
 • Kategori: Blogg
 • Velkommen til blogg.no! :)

  Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

  Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

  Bloggen
  Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

  Hashtags
  Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

  Andre nyttige sider
  Infobloggen: http://info.blogg.no/
  Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
  Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

  Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

  Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

   

  Vi håper du vil trives hos oss!

  hilsen teamet bak
  blogg.no

   

  blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

   

 • Publisert: 18.03.2017, 10:06
 • Kategori: Blogg
 • 0 kommentarer
 • hits