Honestly

Nabo fra helvete!

 • Publisert: 21.03.2017, 18:20
 • Kategori: Rant
 • Okei.. Pust.

  Vil fortelle dere om noe sjokkerende som hendte i går..
  So picture this.. Jeg stura rundt i leiligheten min for å gjøre meg klar for å dra ut å ta en drink med Juan, i mens jeg gjorde dette så hadde jeg musikk på mobilen. Nå om dere har iphone, så sjekk selv hvor høy lyden er når du har den på halvt volum, pluss at alle vinduer var stengt, så hvordan naboen kan ha hørt den musikken som "høyt" er vanskelig for meg å forstå.

  Jeg var på rommet når det ringte på døra, og jeg gikk da for å åpne i tro om at det var Juan som stod der. Jeg åpnet døra og så en illsint dude utenfor (han er nesten skalla, ikke så veldig høy, ikke veldig muskulær heller, rundt 40 år, med regulering både oppe og nede - så får dere et lite bilde av hvem jeg skal fortelle om nå).

  Jeg åpnet døra, og ble litt overraska, men sa hyggelig og rolig, "hi, what's going on?", før jeg i det hele tatt fikk spurt ferdig, åpnet han kjeften, og av all kraft begynte å SKRIKE ut på spansk. - Dere kan jo bare tenke dere min reaksjon. Så jeg sa til han at jeg ikke skjønner hva han sier, at jeg ikke snakker flytende spansk, så det han da gjør er å skrike enda høyere; som om det skal få meg til å forstå mer.. - Så nå vet dere det også, at om noen ikke forstår språket deres, så gjelder det å skrike det ut, høyere og høyere, for da vil de nemlig lære seg språket ditt.. - Uansett, jeg så litt overraskende på han, før jeg åpna døra helt, og spurte om han virkelig kan klage på volumet, da ble han bare mer rasende, og han ble VIRKELIG rasende når jeg var så 'frekk' at jeg spurte han hvorfor han skreik til meg. Så jeg skjønte jo at dette ikke ville komme noen vei, og sa dermed "okei, I'll turn off the music, goodnight", før jeg da prøvde å lukke igjen døra.

  Denne jævelen tok da hånda på døra, og bokstavlig talt dytta den opp igjen.. Unnskyld meg!? Jeg så på han litt forskrekket, og spurte hva faen han drev med, mens han bare fortsatte å skrike til meg; høyere og høyere for hver gang jeg spurte om hvorfor han skreik. Så la meg se om jeg skjønner rett.. Du klager over volumet mitt, som er på halvt iphone nivå, men det at du står her klokken 00.00 og skriker av full hals, det er greit da eller?

  Jeg begynte så klart å bli sinna, og prøvde en gang til å lukke igjen døra. IGJEN så tok han hånda på døra, dytta den opp og faktisk tok et ben innenfor døra mi, assa WHAT!? Jeg så på han, nå ganske rasende, og sa "EXCUSE ME!?", han fortsatte å skrike, som om stemmen hans skulle skremme mobilen min til å skru seg av. På dette tidspunktet begynte jeg å bli temmelig rasende, og ikke minst følte jeg at det var en litt skummel opplevelse; - En mann som er dobbelt så gammel, står å skriker til meg av full hals, og ser på meg med killerblikk, mens han nekter meg å lukke døra, og stepper foten sin inn i min leilighet!? Hvem faen gjør sånt?

  - Han må jo virkelig ha fått feil oppdragelse!


  Vil tro jeg så noe sånn ut, mens han holdt på.. Like who are you!? - Bilde fra google. -

  Jeg ble så klart ganske irritert, og sa klart i fra at han peller foten sin vekk fra leiligheten min, og kommer seg til helvete vekk. Jeg sa "get out" flere ganger, mens han stod der som en idiot og sa "no entiendo, no entiendo" som da betyr at han ikke forstår. Måten han sa det på var som om han prøvde å gjøre narr av meg for at jeg ikke forstod alt han sa. Jeg sa så "GET THE FUCK OUT OF MY APARTMENT", som han tydeligvis plutselig forstod, for da så han på meg enda sintere, og begynte å skrike enda mer, assa ja ja.. Jeg vifta med henda for å vise han veien ut, og med engang han hadde steppa foten vekk, så smalt jeg igjen døra, og hørte så en dame rope på han, og spørre han hva han drev med.

  Ikke nok med dette, men denne duden hadde så nervene til å sende en klage om meg til huseieren.. Dude.

  Så vidt jeg vet, så har ingen lov til å trå inn i din leilighet uten en invitasjon, og de har heller ikke lov til å nekte deg fra å lukke igjen døra?

  Jeg ringte jo så klart kjæresten med engang og spurte hvor han ble av, og fortalte han hva som skjedde. Så om han kommer på døra mi igjen, så skal jeg ta opptak av han, og ringe politiet.

  Ja dere, dette var dagens rant..

  Q: Hva ville du gjort i min situasjon?
  Q: Har du opplevd lignende?

  - StineCassandra

 • Publisert: 21.03.2017, 18:20
 • Kategori: Rant
 • 5 kommentarer
 • hits