Honestly

Kunsten å spare penger

 • Publisert: 24.03.2017, 06:26
 • Kategori: Tips og triks
 • Heia,

  Jeg har alltid vært sånn små flink med å spare penger, til tross for at jeg elsker å bruke penger.. På ALT, på INGENTING, jeg vet seriøst ikke hvor 80% av pengene mine går, og det er jo ikke bra (mest sannsynligvis til mat og cola, + klær, sko and so on).

  Uansett, jeg har som regel kjøpt disse boksene som man ikke kan åpne, uten en boksåpner. På den måten, så får jeg ikke tatt ut de pengene jeg sparer, og har heller ikke oversikt over hvor mye jeg har spart før den er full, og jeg kan åpne den. Det gjorde jeg også når jeg flyttet hit. Jeg kjøpte først en liten en, som jeg alltid la små penger i. Har lagt det meste av mynter jeg har hatt liggende, og innimellom noen sedler, bare for å spare litt ekstra.

  Når denne ble full, så tok jeg en tøymykner flaske som var tom, vasket den og skar et avlangt hull i den, sånn at jeg kan putte i penger, uten å skru av lokket. Planen min er at jeg skal gaffateipe igjen lokket, og skrive "tips". Så skal jeg da begynne å legge all tipsen min i den, og ikke åpne den før den er full, eller jeg eventuelt flytter fra GC.

  I dag kjøpet jeg en litt større blikkboks, så da åpnet jeg den lille, og telte igjennom. Hadde til nå spart opp "156,17 euro", så det er jo ikke ille. La alle pengene i den nye, pluss 60 euro som jeg hadde i lapper i flaska. Så nå skal jeg igjen da fylle den helt opp, før jeg kanskje kjøper en enda større.


  Hva jeg egentlig sparer til, har jeg ikke peiling på, haha.. Kanskje bil-lappen? ferie? Vet at uansett hva det blir, så har jeg lyst å bruke disse pengene på noe fint til meg selv når den tid kommer.

  Q: Er du flink til å spare penger?
  Q: Hva er dine tips for å klare å spare?

   

  - StineCassandra
   

 • Publisert: 24.03.2017, 06:26
 • Kategori: Tips og triks
 • 0 kommentarer
 • hits